TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI

Acești termeni și condiții („Termeni”) sunt stabiliți între City Media SRL („City Media”, „noi”) și persoana sau entitatea („dumneavoastră” sau „Clientul”) care utilizează aplicațiile, site-urile web, software-ul și serviciile City Media („Platforma”).

“Citymedia-tm.ro”, “noi”, “site-ul”, “vânzătorul” reprezintă firma City Media SRL și serviciile oferite prin intermediul site-ului www.citymedia-tm.ro („Platforma”)

ACCEPTARE

Utilizarea acestui site, incluzând vizitarea paginilor cuprinse de către acesta precum și achiziționarea serviciilor publicitare oferite prin intermediul său, implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos.

Utilizând Platforma, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii, nu utilizați Platforma. Acești Termeni pot fi modificați în orice moment; prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic Termenii pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice schimbare. Ocazional, City Media va anunța toți utilizatorii cu privire la modificările Termenilor și condițiilor. Prin continuarea utilizării Platformei după actualizarea Termenilor, sunteți de acord să respectați cea mai actuală versiune a Termenilor.

 1. ELIGIBILITATE

1.1 Eligibilitate. “Utilizatorul” este orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau orice persoană juridică ce accesează site-ul citymedia-tm.ro („Platforma”) indiferent de scop.
Termenul “client” sau “cumpărător” desemnează orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau orice persoană juridică ce a achiziționat sau este în curs de a achiziționa produse prin intermediul site-ului citymedia-tm.ro

1.2 Înregistrarea este condiție de utilizare. Doar utilizatorii înregistrați (fiecare „Utilizator”) pot utiliza Platforma. Utilizând Platforma, garantezi că ești Utilizator. În calitate de Utilizator, nu veți permite terților să acceseze Platforma folosind contul dumneavoastră și sunteți responsabil pentru orice utilizare a Platformei prin intermediul contului dumneavoastră, indiferent de către dumneavoastră sau de o terță parte.

1.3 Acționând în numele terților. Dacă utilizați Platforma în numele unei agenții sau entități pe care o reprezentați, garantați că o astfel de persoană a acceptat să fie obligată de acești Termeni. Sunteți de acord că, dacă nu obțineți în mod corespunzător consimțământul acestei persoane de a respecta acești Termeni, vă asumați toate responsabilitățile acelei persoane.

2. PLATFORMA

2.1 Descrierea. Platforma este o platformă publicitară prin care ne autorizați să folosim instrumente automate pentru a afișa conținut multimedia, inclusiv text, date, fotografii, grafică, video sau alte informații („Conținut”) pe panourile digitale („LED Screen”), în secțiunea ”Creează campanii LED”

2.2 Obiective și bugete. Platforma vă permite să stabiliți setări ”În funcție de dată” sau „În funcție de locație” și să specificați unde, când și în ce condiții poate fi afișat Conținutul dumneavoastră. De asemenea, la ”Setări afișare” veți alege lungimea spotului, precum și frecvența de afișare. Sunteți singurul responsabil pentru țintele și bugetele dumneavoastră. Platforma vă informează în permanență despre opțiunile selectate și prețul acestora.

2.3 Canale alternative. Sunteți de acord că CITY MEDIA  vă poate afișa Conținutul pe canale alternative, cum ar fi site-uri web sau aplicații care permit utilizatorilor să vadă când și unde a fost afișat Conținutul dumneavoastră

2.4 Proprietatea panourilor publicitare. City Media deține și operează toate panourile disponibile în platformă.

2.5 Schimb dinamic de conținut. Orice schimb de conținut declanșat pentru campanii dinamice va fi justificat în secțiunea Note/Observatii ale campaniei furnizate pentru fiecare campanie programată.

2.6 Performanță și rentabilitate. CITY MEDIA  nu este responsabil pentru nicio performanță / subperformanță sau ROI (rata de recuperare al investiției). Utilizatorul recunoaște că acești indicatori sunt doar responsabilitatea sa și sub controlul său. CITY MEDIA  nu are capacitatea de a influența nicicum astfel de indicatori. Aceasta intră în responsabilitatea creatorului de anunțuri – deoarece controlează reclama și programul de planificare.

2.7 Dovada afișării. CITY MEDIA  va transmite o dovadă vizuală de redare pentru campania programată constând dintr-o imagine sau un videoclip cu afișarea anunțurilor pe panou, precum și un raport al numărului de apariții, la sfârșitul campaniei.

 1. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

3.1 Licență. Vă acordăm, prin prezenta, o licență la nivel mondial, neexclusivă, revocabilă, limitată, personală și netransmisibilă pentru a utiliza Platforma în conformitate cu acești Termeni; toate acestea, cu condiția să nu copiați (și să nu permiteți nimănui) să copieze, să modifice, să creeze o lucrare derivată sau să încercați să descoperiți codul sursă (cu excepția cazului în care acest lucru este permis în mod expres sau cerut de lege), a vinde, a închiria, a sublicenția, a atribui sau transfera în orice alt mod orice drept asupra acestei platforme.

3.2 Publicitate. (a) ne autorizați să vă identificăm după nume și / sau logo ca client al Platformei, în orice format și în scopuri de marketing sau în orice alt scop pe care îl considerăm util, și (b) ne acordați o licență limitată de utilizare și afișare a mărcii comerciale și de logo-uri în acest scop. Puteți renunța la această secțiune trimițându-ne o solicitare scrisă folosind informațiile de contact furnizate în secțiunea 7.9 din acești termeni.

3.3 Date despre clienți. Ne autorizați să regăsim și să analizăm orice informații despre utilizarea de către dumneavoastră a Platformei. În acest sens, se consideră că acordați City Media  o licență neexclusivă, transferabilă, sub-autorizabilă, irevocabilă, fără drepturi de autor, perpetuă, la nivel mondial pentru a indexa, cataloga, transcrie și / sau efectua alte meta-analize ale conținutului dumneavoastră și să utilizeze sau să pună la dispoziție public sau privat informațiile pe care le considerăm adecvate fără nicio plată sau restricție. De asemenea, sunteți de acord că City Media  are dreptul de a monitoriza și revizui utilizarea platformei dumneavoastră din când în când și de a utiliza „cookie-uri”, „fișiere jurnal” și „datele dumneavoastră de navigare” în conformitate cu Politica privind cookie-urile City Media  .

 1. UTILIZAREA PLATFORMEI

4.1 Cont personal. Ca utilizator, vi se va cere să vă creați un cont, care va fi asociat cu un nume de utilizator și o parolă. Contul City Media  este pentru uz personal exclusiv. Nu puteți autoriza alte persoane să vă utilizeze contul și nici nu puteți să vă atribuiți sau să transferați contul către alte persoane sau entități.

4.1.1 Contul dumneavoastră este asociat cu un nume de utilizator, o parolă, un număr de telefon și un e-mail și sunteți responsabil pentru protejarea tuturor. Dacă credeți că securitatea numelui de utilizator, a parolei, a numărului de telefon sau a e-mailului și / sau a contului dumneavoastră a fost compromisă, trebuie să ne contactați imediat folosind informațiile de contact furnizate în secțiunea 7.9 din acești Termeni.

4.1.2 Creare cont. Când creați un cont, vi se poate solicita să furnizați informații precum informații de contact și informații de facturare. Dumneavoastră garantați că toate aceste informații pe care le furnizați sunt complete, exacte și actuale și că ne putem baza pe astfel de informații. CITY MEDIA  va verifica, ocazional, cu autoritățile înregistrate, exactitatea acestor informații.

4.2 Conținut. Vă păstrați toate drepturile intelectuale și beneficiile  pentru conținutul dumneavoastră Prin trimiterea conținutului pentru afișare pe platformă, sunteți de acord cu următoarele:

4.2.1 Responsabilitate. Sunteți singurul responsabil și vă asumați toate responsabilitățile pentru Conținutul dumneavoastră și vă asumați toate riscurile și responsabilitățile asociate cu utilizarea platformei pentru afișarea conținutului.

4.2.2 Legal. Dumneavoastră garantați că Conținutul nu conține informații înșelătoare, false, ilegale sau necorespunzătoare sau încalcă legile locale sau naționale, precum și regulile și normele morale.

4.2.3 Drepturi intelectuale și industriale. Dumneavoastră garantați că dețineți sau controlați în orice alt mod toate drepturile (inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor și drepturile de marcă) necesare pentru a utiliza Conținutul și că afișarea și utilizarea noastră a acestui Conținut nu vor încălca sau încalcă drepturile oricărei terțe părți.

4.3 Plăți și încasări. Veți fi taxat doar pentru prezentarea conținutului dumneavoastră pe panou. Pe lângă taxele noastre, sunteți responsabil pentru toate impozitele și alte taxe legale asociate cu afișarea conținutului dumneavoastră Plățile întârziate vor genera dobânzi la o valoare mai mică de 1,5% pe lună sau procentul maxim permis de lege. Sunteți de acord să plătiți taxe rezonabile, inclusiv taxe de avocat, pentru că ne asumăm încasarea plăților întârziate. Plata taxelor datorate în temeiul prezentului articol nu poate fi în nici un fel transferată în sarcina CITY MEDIA.

4.4 Referințe externe. Sunteți singurul responsabil pentru toate trimiterile externe către care Conținutul dumneavoastră poate direcționa spectatorii, inclusiv, dar fără a se limita la locații fizice, site-uri web și numere de telefon. Sunteți singurul responsabil pentru orice produse sau servicii oferite la astfel de destinații. Prin publicarea conținutului care direcționează spectatorii către o destinație, CITY MEDIA  nu acceptă și nu se afiliază la o astfel de destinație.

4.5 Alte politici și linii directoare. Utilizarea dumneavoastră de către Platforma este supusă Liniilor directoare de utilizare și oricărei alte politici și orientări pe care le putem pune în aplicare. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau modifica astfel de politici și orientări în orice moment.

4.6 Eliminarea conținutului. Putem elimina Conținutul în orice moment, dacă stabilim că un astfel de conținut încalcă norme deontologice, este ilegal sau încalcă standardele morale ale comunității. Credem că mediul nostru este o posibilitate de exprimare liberă; cu toate acestea, echilibrăm acest rol cu ​​un angajament puternic de a respecta standardele comunității și de a ne asigura că mesajele plasate pe platforma noastră nu sunt jignitoare pentru nicio companie, grup sau persoană fizică. Evaluăm cu atenție toate cererile de plasare publicitară de la caz la caz și luăm cea mai bună decizie pentru clienții noștri, compania noastră și comunitățile în care activăm.

AFIȘAREA CONȚINUTULUI. DERANJAMENTE ȘI INTRERUPERI

4.7 Garantarea afișajului. Reclamele sunt afișate în buclă – pachete de timp numite loop. Vă garantăm că conținutul dumneavoastră va fi prezent pe panourile selectate pe baza afișărilor minime pe loop rezervate în Platformă și aprobate, cu excepția cazului în care există o întrerupere a oricărui sau a tuturor panourilor selectate. Dacă conținutul dumneavoastră nu este prezentat pe un panou, nu veți fi taxat și vi se va rambursa contravaloarea.

4.8 Întreruperi. Panourile sunt supuse diferitelor întreruperi care ne pot restricționa capacitatea de a afișa, edita sau elimina Conținut. Dacă apar astfel de întreruperi, vi se va factura doar pentru prezentările conținutului dumneavoastră pe un ecran LED, în concordanță cu țintele și bugetele dumneavoastră Recunoașteți că în timpul unei întreruperi, posibilitatea de a edita, șterge sau modifica altfel orice Conținut care este deja în programul unui panou poate fi întârziată pentru o perioadă nedefinită și sunteți de acord că Conținutul nemodificat poate continua să fie afișat pe Panou până când întreruperea este rezolvată.

4.9 Defecțiuni parțiale ale afișajului. Panourile sunt supuse diferitelor condiții software, hardware și de mediu care pot determina conținutul să fie afișat parțial sau parțial vizibil pe panou (o „eroare de afișare parțială”). La aprecierea noastră, putem determina dacă o eroare de afișare parțială a redus valoarea prezentării conținutului dumneavoastră și poate să reducă taxele asociate cu o prezentare sau să le elimine în întregime.

4.10 Promoții. Toate promoțiile prezentate prin intermediul acestui site sunt valabile în limita disponibilului.

 1. GARANȚII, DECLARAȚII ȘI RESPONSABILITATE

5.1 Renunțări generale. Nu avem nicio nici o obligație fiduciară față de dumneavoastră Sunteți singur(ă) responsabil(ă) pentru utilizarea platformei și consecințele acesteia.

City Media  oferă platforma „ca atare“, fără nici un fel de garanții, explicite sau implicite. Fără limitare, City Media  și directorii, angajații, agenții, furnizorii, partenerii și furnizorii de conținut nu garantează că: (a) platforma va fi sigură sau disponibilă în orice moment sau locație; (b) orice defecte sau erori pot sau vor fi corectate; (c) orice informații sau software disponibile prin platformă nu este fără viruși sau alte componente dăunătoare; sau (d) rezultatele utilizării platformei vă vor satisface cerințele. Utilizați  platforma pe propria răspundere.

5.2 Despăgubire. Sunteți de acord să despăgubiți și să protejați CITY MEDIA și fiecare dintre directorii, angajații, agenții și terții asociați, pentru orice pierderi, costuri, datorii și cheltuieli (inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților) aferente sau care rezultă din orice cerere terță parte legată de (a) utilizarea dumneavoastră sau incapacitatea de a utiliza Platforma; (b) conținutul dumneavoastră; (c) încălcarea acestor Termeni sau încălcarea oricărui drept al unui terț; (d) încălcarea oricărei legi, reguli sau regulamente aplicabile; sau (e) utilizarea neautorizată sau ilegală a Platformei de către orice persoană care folosește contul dumneavoastră. CITY MEDIA  își rezervă dreptul de a-și asuma apărarea și controlul exclusiv asupra oricăror chestiuni care fac obiectul unei despăgubiri către dumneavoastră, caz în care veți coopera complet cu CITY MEDIA  în furnizarea oricăror date disponibile.

5.3 Limitarea răspunderii. În nici un caz, sub nici o formă City Media, directorii, angajații, acționarii, afiliații, agenții și contractanții terților, furnizori și licențe (generic „parte a City Media“) nu vor fi responsabili pentru orice daune, derivate, accidentale sau indirecte de orice fel sau natură care sunt provocate sau sunt în legătură cu utilizarea platformei (inclusiv în legătură cu transmiterea/ descărcarea/ depozitarea datelor sau transmiterea la sau de la Platformă, sau pierderea sau deteriorarea fișierelor sau orice costuri de recuperare sau reproducere de fișiere sau date, sau lipsa disponibilității serviciilor sau orice întrerupere a activității sau pierderi financiare sau de orice altă natură economică) indiferent de cauze și indiferent de formă sau cauze, chiar previzibile, chiar dacă City Media sau oricare dintre colaboratori au fost informați în avans sau ar fi trebuit să aibă cunoștință de astfel de daune potențiale.

Dacă, în pofida celorlalte prevederi ale acestor Termeni, City Media  ar trebui să aibă vreo responsabilitate față de dumneavoastră sau de orice terț pentru orice pierdere, vătămare sau deteriorare, dumneavoastră și City Media  sunt de acord că această răspundere nu va depăși în niciun caz 500 lei. Termenii și condițiile acestor Termeni care limitează răspunderea reflectă o alocare de risc convenită între dumneavoastră și City Media.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE, CONDIȚII DE VÂNZARE, LIVRARE, RENUNȚARE

6.1 Încheierea contractului. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acesteia.
Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată că având valoarea unui Contract. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica Serviciile din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Servicii din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului/Comenzii astfel încheiat(e), în completarea acestora fiind condițiile și reglementările din contract/comandă comunicate de către Vânzător.

6.2 Condiții de vânzare. Toate serviciile de publicitate comercializate de către citymedia-tm.ro sunt prestate pe suporturile proprii.

Prețul serviciilor afișate în cadrul site-ului https://www.citymedia-tm.ro NU includ T.V.A., conform legislației în vigoare.

Ofertele sunt valabile în limita disponibilităților și pot fi retrase sau modificate fără nicio notificare prealabilă dacă programul de afișare nu mai permite noi postări.

6.2.1 Înregistrarea Comenzii. Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin selectarea Serviciilor dorite: Dată start/ Dată final, Setări afișare, Selectare locații, Selectare tip fișier promovat, Denumire campanie, Metoda de plată. Platforma vă informează în permanență despre opțiunile selectate și prețul acestora. Finalizarea Comenzii se face  efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Serviciului.

6.2.2. Finalizarea Comenzii. Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

6.2.3 Anularea Comenzii. Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urmă unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără că vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

 • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
 • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de citymedia-tm.ro, în cazul plății online;
 • datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;
 • nu este disponibil spațiu pe panoul solicitat de către Client/Cumpărător;
 • designul din această comandă este neconformă prin nerespectarea normelor legale, morale precum și prin orice altă modalitate de natură a leza drepturile altora;
 • designul din această comandă prejudiciază interesele unor terțe persoane fizice sau juridice, prin încălcarea drepturilor de proprietate industrială, concurență neloială;
 • designul din această comandă contravine intereselor comerciale ale vânzătorului.

 

6.3 Prețul, facturarea, modalitatea de plată și termenul de plată. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare. Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține Servicii vândute de citymedia-tm.ro și pentru orice alte plăți aferente Comenzii, exclusiv în format electronic, prin adăugarea facturii în Contul Cumpărătorului sau prin poștă electronică, la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în Contul său. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul sau și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont. Factura fiscală se emite electronic, se trimite pe mailul Cumparatorului și poate fi descărcată din contul de client.

 

6.4 Anularea sau renunțarea la comandă. În cazul în care un Serviciu comandat și achitat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Serviciului, în termen de maxim 14 zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul și-a exprimat în mod expres intenția de renunțare la comandă. Suma va fi returnată după cum urmează:

 • pentru Comenzile achitate cu card bancar – prin restituire în contul din care a fost efectuată plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
 • pentru Comenzile achitate cu OP/Transfer – prin virament bancar sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;

 

6.5 Condiții de prestare a serviciilor. Furnizorul:

 • Garantează Clientul cu privire la existența și localizarea panourilor publicitare ofertate;
 • Va transmite clientului poze martor cu capturi ale difuzării reclamei;
 • Va transmite clientului la sfârșitul campaniei un raport al numărului de apariții pe perioada contractată;
 • Nu este răspunzător în cazul defecțiunilor care nu țin de acesta și care nu pot fi imputate acestuia: întreruperea furnizării energiei electrice de către furnizor sau accidente: furtună, fenomene meteorologice extreme, cablu de branșament rupt sau smuls de terțe persoane, fenomene de vandalism, etc.;
 • Nu este răspunzător față de terțe persoane fizice sau juridice în cazul în care designul agreat în acest contract prejudiciază interesele acestora prin încălcarea drepturilor de proprietate industrială, concurență neloială, nerespectarea normelor morale precum și prin orice alta modalitate de natura a leza drepturile altora.

 

 1. CITY MEDIA. TERMENI ȘI CONDIȚII

7.1 Termenul și încetarea. Acești Termeni vor intra în vigoare la acceptarea dumneavoastră, astfel cum este indicat de utilizarea platformei dumneavoastră și vor rămâne în vigoare în permanență, dacă nu se încheie altfel. Dumneavoastră sau noi putem anula contul în orice moment, din orice motiv sau fără motiv, fără explicații, trimițând o notificare scrisă celeilalte părți. Sunteți de acord că, dacă încetăm accesul dumneavoastră la Platformă, veți înceta imediat utilizarea Platformei.

7.2 Notificare. Vă putem trimite orice notificare necesară în scris prin prezentul e-mail. O astfel de notificare va fi efectivă imediat.

7.3 Acordul total; Amendament. Acești Termeni și orice documente încorporate aici constituie întregul acord dintre dumneavoastră și noi cu privire la subiectul prezentului. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prevederile acestor Termeni.

7.4 Legea guvernantă; Locul de desfășurare. Acești termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legea română.

7.5 Renunțarea / Clauză specială. Renunțarea noastră sau neexercitarea vreunui drept în orice privință prevăzută în prezentul document nu va fi considerată renunțare la niciun drept suplimentar în baza prezentului document. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată ca fiind invalidă sau neaplicabilă în temeiul oricărui statut sau stat de drept aplicabil, aceasta este considerată omisă, iar soldul acestor Termeni va rămâne executoriu.

7.6 Forța Majoră. Nu vom fi responsabili pentru orice nefuncționare sau indisponibilitate a Platformei sau imposibilitatea noastră de a furniza serviciile din Platformă ca urmare a grevelor, blocajelor, calamităților, indisponibilității furnizorilor, pierderii sau distrugerii datelor, ștergerea sau coruperea mijloace de stocare, întreruperi de furnizare a energiei electrice, fenomene naturale, revolte, acte de vandalism, acte sau omisiuni ale autorității civile sau militare, război, terorism sau orice alt eveniment în afara controlului nostru.

7.7 Titluri. Titlurile articolelor și secțiunilor conținute de acești Termeni sunt doar în scopuri de referință și nu vor afecta în niciun fel sensul sau interpretarea acestor Termeni.

7.8 Documente electronice. Acest document electronic, precum și toate celelalte documente electronice menționate sau încorporate în acest document, vor fi: (a) considerate în toate scopurile ca fiind o „scriere” sau „în scris” și să respecte toate cerințele legale, contractuale și alte legi legale. pentru o scriere; și (b) executorie legală ca un contract semnat. O versiune tipărită a acestor Termeni și orice notificare dată în format electronic trebuie să fie admisă în proceduri judiciare sau proceduri administrative bazate pe sau în legătură cu acești Termeni în aceeași măsură și sub rezerva acelorași condiții ca și alte documente de afaceri și înregistrări generate inițial și păstrate în formular tipărit.

7.9 Întrebări și reclamații. Vă rugăm să direcționați toate întrebările, reclamațiile sau reclamațiile cu privire la Platformă către: office@citymedia-tm.ro

DESPRE COOKIES

Citymedia-tm.ro folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență îmbunătățită de navigare.

Un “Cookie” este un fișier de mici dimensiuni format din litere și numere, care este stocat în browser-ul utilizatorului care se accesează Internetul. Acestea permit site-urilor să stocheze informații precum preferințele utilizatorului.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

City Media SRL prelucrează datele personale ale clienților conform legilor în vigoare, condițiile fiind  stipulate în Politica de confidențialitate, care face parte integrantă din prezentul contract.