• Publicitatea outdoor

    Pentru sistemele noastre nu există AdBlock!

Backlit

Panourile backlit sunt casete luminoase de dimensiuni medii sau mari, amplasate în zonele cu trafic ridicat, vizibile atât pentru conducătorii auto cât și pentru pietoni. Ecran vizibil atât ziua cât și noaptea, cu poster din vinil care permite trecerea luminii.

Mesh

Mesh-urile sunt cele mai mari și impresionante formate OOH. Oferă o vizibilitate maximă, fiind amplasate pe fațadele sau calcanele clădirilor. Uneori pot fi iluminate.

Grafica, imprimată pe un material ecologic tip ”plasă perforată” permite crearea unor postere spectaculoase care atrag toate privirile.

Billboard şi frontlit

Billboard-urile sunt panouri amplasate pe sol sau chiar pe calcanele clădirilor, fiind cele mai întâlnite formate media standard OOH.

Permit o vizibilitate sporită, nu numai datorită dimensiunii lor, ci și datorită faptului că permit “personalizarea” creativă prin extensii și decorațiuni. Dacă sunt iluminate din faţă, sunt denumite frontlit.

Rooftop

Rooftop-urile sunt structuri publicitare  de mari dimensiuni, amplasate pe terasa unor clădiri, având un mare impact vizual.

Acestea pot fi: panouri LED, backlit-uri, frontlit-uri sau litere volumetrice.

Panouri direcționale

Sunt plăcuțe publicitare sau bannere verticale amplasate pe stâlpi de-a lungul bulevardelor, străzilor și în parcări. Bannerele verticale, pot avea dimensiuni duble.
Au ca scop dirijarea consumatorilor către locația clientului sau rol de prezență și branding.

Publicitate tranzit

Este publicitatea realizată prin intermediul mijloacelor de transport în comun – tramvaie, autobuze, troleibuze, fiind un mediu care vizează audiența zilnică a pietonilor și a vehiculelor.

Pot exista și autovehicule sau remorci dedicate pentru a purta mesajul publicitar.

Proiecte speciale

Proiectele speciale reprezintă un mod creativ de a face publicitate outdoor neconvențională.
Acest lucru decurge din suportul pe care se face reclama, din amplasarea ei și din materialele folosite.
Creativitatea este la ea acasă!