Timișoara Saracens

sport

Timișoara este orașul în care rugby-ul a renăscut ca fenomen sportiv și social deopotrivă. Timișoara Saracens RCM UVT reprezintă rezultatul muncii  și pasiunii a generații întregi de sportivi, antrenori și suporteri, iar astăzi ne mândrim cu cei care ne-au lăsat moștenire o istorie a rugby-ului, un palmares bogat și valori în care să credem.
După cucerirea titlului național din 1972, în 2011,  rugby-ul renaște în Timișoara sub denumirea de RCM MVT Universitatea de Vest Timișoara,  acest moment reprezentând o piatră de temelie pentru performanțele uluitoare ce nu vor înceta să apară. De atunci echipa timișoreană s-a situat mereu în prima parte a clasamentului național, promovând rugby-ului studențesc, valorile sportului cu balonul oval și orașul pe care îl reprezintă cu mândrie.
A câștigat Cupa  în 2011, titlul național la rugby în 2012, 2013, 2015, 2017, pentru ca în 2014 și 2015 să câștige din nou Cupa României la Rugby!
În 2014 Clubul de rugby din Timișoara bifează încă o reușită încheind un parteneriat puternic, unic în Romania, cu cei de la Saracens London, deschizând și mai multe oportunități înspre performanța la nivel internațional.